FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #66300 Igen ez lehetséges. A múltkor is amikor egy kicsit játszottam a teljessel a 7th szerverén Pharolas úgy kikapott a vadászgépből(amivel ráadásul viszonylag gyorsan is repültem) a heli TV rakétájával, hogy szóhoz sem jutottam. Én is próbáltam már így lelőni a vadászgépet, de még a demóban sem sikerült, márpedig ott a TV rakéta hatótávolsága legalább másfélszer hosszabb, de mégsem éri utol a repülőt. Nem csoda, hogy először azt hittem véletlen volt, de aztán mikor másodjára is kilőtt, akkor már gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen. Szóval az tény, hogy ilyen spílerek nem futkosnak a demóban. Bár alma2 mondta, hogy mintha valamit buheráltak volna a szerverrel, meg én is tudtam, hogy szar repülős vagyok, de hogy ennyire azt már nem.
Na meg persze eleinte szokni kellene az új patch-et is(8 rakéta, jobb AA).
És még valami: a demóban simán jó, ha nincs gunnere az embernek(így ráadásul azokat is én nyírom ki, akiket amúgy ő fraggelne, innen a durva K/D-k), de ahogy elnéztem a teljesben már nagyon is elkél egy full time gunner, aki ráadásul nem is szarral pirít.
Egyébként meg melyikőtök csinált a demóban(amíg játszottatok vele), vagy a patch előtti teljesben 49-0 -ás K/D-t helikopterrel 32-es pályán? Persze, hogy rengeteg múlik azon, kik állnak az ellenséges oldalon, így természetesen nekem sem mindennapos ez, de ha nem mindenki mindenáron engem akar leszedni akkor elég szép eredményeket tudok produkálni.