• DonC
    Sajna ez van. Az EA-tól amúgy a tegnap feltett kérdésre egyértelmű nemet kaptunk a saját csatornáinkon mi is (bf.hu): "csak írott sajtó kap belöle". (mármint ez van kis hazánkban, mivel megjegyzem lábjegyzetben pont egy gamespotos arcal sikerült együtt tolnom egy órácskát, ami nem éppen nyomtatott sajtó kategória, persze nem is bf.hu kategória ezt elismerem...).

Na mindegy szal csak azt akarom mondani, kapcsolaton keresztül tudtam ráugrani a cuccra, tehát nem a saját példányommal és nem a saját gépemen játszottam én sem, viszont a amit le tudok vonni így első látásra, hogy ingame odabasz a cucc, bebüntet, bealáz... nekem bejött nagyon. Vietnamot állva hagyja. Screenshotok azért nincsenek, mert nyilvánvaló nem akarom az Ő kenyerüket sem elvenni, lévén nyomtatott sajtóban jövő hónapban több oldalas tesztek lesznek szal érdemes lesz bevásárolni újságból.

Azért még próbálkozunk majd EA-nál, hátha a esetleg hozzá tudunk jutni mi is valami jó anyaghoz. Addig is azt mondom gyűjtsetek rá, megéri...