• Pharolas
    Nos, pár órányi játék után vélemény...

Hát mit ne mondjak, sérülékeny lett a piciny helim. Azért a beharangozásokkal ellentétben nem véltem olyan veszettnek a helyzetet. Két halálos ellensége lett a helinek + az eddigi kiskocsi.
    1. AA lényegesen pontosabb, minden kerülgetésem ellenére 50% körüli találati pontosság volt jellemző
    2. Repcsi. No hát egy közepes repcsis, akit nem üldöz egy másik repcsi és képes kellően lelassítani, az akkor szedi ki a helit, amikor nem akarja. BipBIP - elterelő ki - 0.5 sec - BIPBIP - respawn képernyő. De ez még csak a jobbik eset, mert ha jön a skilles pilóta, amelyik nem csipogtat, hanem gépágyúzik, az secperc alatt kinyírja a helit.
    3. A stingerek lövedékét még mindig elég jól ki lehet kerülni, csak a helisek szempontjából hátrány, hogy gyorsabban tölt be a stinger mint a heli elterelője.
    4. Érdekesnek tartottam a tv raki hatótávolságának ilyen mértékű csökkentését. A patch előtt is úgy voltam vele, hogy kb annyinak kellene lennie a hatótávnak, mint a stingernek-AAnak, ehhez képes jó ha 2/3ad annyi. Pozitívum, hogy valamennyivel jobban lehet a rakit navigálni, legalábbis úgy vettem észre, hogy közeli heli ellen nem kell akkora korrigációt számolni a raki tv képernyőn mutatott és valóságos röppályája között.

Ezek után jött a számomra még murisabb rész. Egy jó kis dalian után beváltott a szerver karkandra. Hát a support alap az annyira felkapott lett, hogy nem volt olyan sec, hogy ne futottam volna össze velük mind saját, mind ellen oldalon.
    A sniper unlock egész jóra sikerült. Bár nem vagyok egy nagy sniperes, de az új fegyónak az a jó kis elfolytott hangja arra késztetett, hogy egy egész kört ezzel a kaszttal nyomjam végig

Én személy szerint sokallom, hogy ennyire le lett butítva a heli, de azért sokakkal ellentétben nem hiszem, hogy annyira le kellene írni, mert egy kicsit más mentalitással egész jól használható.

helyszíni riportomat hallhattátok