• McKalton
    Pár új dolgot felfedeztem: Először is a Cobrák és más helikopterek sokat fogják látogatni a helipadot, mivel rohadtul sérülékenyek lettek és tényleg túlmelegedés nélkül eltudsz pusztítani egy Black Howkot is jeep-el :D
    Viszont a hátránya az lett hogy a repülők nagyon könnyen kilövik és sok freget összetud gyűjteni egy jó pilóta. Szal a mérleg nyelve eldölt a repcsik felé. Az AA jó de azért a repcsit nem tudod leszedni mindig. A heliknek visszont kampec. Még kézi puskával is kitod szedni a heli pilótáját a földről ezt most tapasztaltam.

A városi feeling szerintem jobb lett habár nem nagyon lövöldözik az emberek az UAV-okat mindenesetre szép látvány pl karkandon a hotel felett köröző két UAV. Lehet szavazni melyik repül neki a másiknak. (valószínűlegegyéni kommandózáskor lesz szerepe a kilövésének nehogy felfedezzenek)
    Aztán a bummantóst kevesebben használják ahogy észrevettem de rengeteken szaladgáltak support kasztal ugyanis nagyon lehet kaszállni a géppityuval.

Az unlock fegyvereket az alapjátékhoz kapod szal azt mindenki megkapja.
    A másik az új sniper puska hangtompítós vmilyen szinten ugyanis ha lelőnek vele nem hallod a dörrenést csak meghalsz és nézed hogy mivolt az...

Egy ip cím ahova érdemes felmenni: 83.216.216.134 alapport
    minden pálya van 28-as ping és Német ranked 1.2-es szerver (én itt toltam)

Ja és még az hogy 60e pontnál már 2nd -s alhadnagy rangot lehet kapni és kb 20-30ezer pontonként az újabbakat a tábornoki rangig.