• GameOverrr
    Én is lőttem, már le vadászgépet helivel, de azért ebből nem tudok rendszert csinálni. Anyyira nem vagyok jó. Ahhoz rengeteg mindennek össze kell jönnie. És csak olyat tudtam lelőni, aki nem is okozott akkora fejfájást. Aki igazán nagy gondot okozott, olyat még nem sikerült leszedni, max ha elkezdett lebegni az F35-tel(öreg hiba).

A helis párosokról meg annyit, hogy biztos nagyon jó lehet, de nekem nincs állandó gunnerem, kommunikáció meg pláne nincs.
    De rájöttem, hogy sokkal jobb, ha nincs gunnerem(az AH-1Z -ben mindenképpen). A többségük amúgy sem elég jó a TV rakétával, de ha jó is, nem tudja mit akarok(eddig headsetem sem volt, szóval kommunikáció nuku, mostmár legalább van úgyhogy ezen talán lehet változtatni). Hiába emelkedem fel, hogy lőjje le a másik helit, mivel nem látja, nem is lő, pedig attól még ott van.
    Ha viszont nincs gunnerem, át tudok ülni én és félpercenként küldök egy TV-t a másik helinek, ezzel kiiktatva a legnagyobb veszélyforrást.

(LOL Hányszor jártam már úgy, hogy éppen a gunner székében ültem, ráadásul squadleaderként, erre valaki belespawnolt a helibe pilótának. Nyomom az F1-et, de nem tudok átüllni. Mi a ...? A squadmember meg persze nem gondolja, hogy pilótaként fog bespawnolni egy helibe. Amúgy is mi a francot keres egy heli a levegőben pilóta nélkül? Így simán lefejeljük a földet.