• DummyBoy
    Jajj, szegény pilóta ... hát miért nincs szegény eléggé megbecsülve ... Akkor most 1 perces néma csönd szegény szerencsétlen helikopterpilótákank ...
    Rajtam múlna csak és kizárólag a kiszedett tankok - APC-k és repülő tárgyakért kapnátok pontot ...

Alapjában véve persze mindkettő egyformán fontos, de egy skillesebb gunner gyengébb pilótával effektívebb mint fordítva ...

Apropó ... múltkor úgy alakult, hogy gunner lettem egy heliben ... IQ pilóta első dolga volt az elfoglalhatatlan enemy base-re bemenni ... szétszedtük a helit a padon, erre elkezdi lőni az embereket .. és még én voltam a láma mert nem lőttem ...
    Buktuk is a majom miatt a TV tornyot ... Néha ezek a (szerintük) "skilles" pilóták akkora lámák, hogy az valami hihetetlen ... Arról nem is beszélve hogy mi szenvedünk meg megint a toronyért, erre a láma megint viszi a koptert, de sosem ott van ahol kellene ...a pálya végén természetesen neki van a legtöbb pontja ... Ebből köveztkezik hogy ő a legjobb ... Na persze ...

Az ugribugrinak télleg lehetne már vége ... semmit se utálok jobban mint hogy ugrál a nyuszi előttem, miközben a PKM találatjelzője folymatosan jelez erre ugribugri barátunki lehasal és egy lövésből kiszed ... megnézném annak az "ugribugrinak" a mozgását aki a levegőben bekap 3-4 találatot ...