FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
rohadt alma #62063 Ha lenne esetleg valakinek kapcsolata az EA HU rankedszerver üzemeltetőivel hatna rájuk?Vagy tudja az elérhetőségüket?Most játszottam és kidobtak TK miatt.Na nem volt szándékos de Karkandon vann olyan szitu amikor elkerülhetetlen,hogy ne csak az ellenség kapjom a kézigránátból mert az mégis egy közelharc.Jön mondjuk 5 amcsi az első zászló felé és 2 mec akarja feltartóztatni és belefutnak a gránátba amit a USMC-nak címeztem meg utosó csep volt amikor 2 vagy három amcsi jött azon a szűk sikátoron én meg a PK-val leszedtem őket de befutott közénk egy mec és azt is megöltem hát hamar kidobtak de ez nem igazságos.Nem életszerű.Ha a vétlen áldozat nem bocsájt meg akkor sokkal jobb ha a bűnös is meghal és elvan intézve.15 sec pihi azt kész.Van szerver amin ez van.Más szerveren meg kivan írva aki rámegy a saját társa által kitett aknára egy járművel akkor nem azt dobják ki aki lerakta az aknát hanem aki ráment.Most meddig tart a bünti?Mert végre 64-es pálya volt magyarokkal ezért ment a voip.Jó volt de nem tartott sokáig.