• DonC
    üdv,

Örülök, hogy minden hétvégégre jut egy szaros flame, de már megszoktam. Hiába megyek bárhova az országban, szükebb kis scenenk nem tud meglenni történések nélkül. Végigolvastam nem kis fáradtsággal a sok hozzászólást, hát nem semmi.

Látom a nevem is felmerül gyakran, ez szintén dícséretes, legalább megtanulja mindenki. Legtöbbször ugyan abban a kontexusban hangzik el, hogy eltitkoltam, hogy wolfguy csítelt, de nem baj. Aki így gondolja, annak meghagyom azt a jogot természetesen, hogy azt gondolhasson amit akar. Na ennek ellenére elmondanám azért, hogy mi történt - mivel pár ember de majd a végén rátérünk tett arról, hogy ez az ügy túlnőljön saját jelentőségén. Tehát ott tartunk, hogy wolfguyt elkaptuk. Ez persze rögtön lejött hozzám, illetve bement a belső listánkra is, ami nem gond, persze jelen esetben nem is túl szerencsés.

Mivel éppen elkezdtük az NT-t, ahol természetesen első meccsünk lineupjában benne volt wolfguy is azonnal mérlegelnem kellett mi legyen. Akkora szégyent ember szerintem még nem látott, amikor a nemzeti csapatban csalnak. Persze a mérlegelésben benne volt az is, hogy elindult egy magyar kupa ahol négy-öt csapat is érdekelt volt továbbá az, hogy vannak itt emberek aki szeretnének többet tenni a magyar sceneért - pl. running - aki időközben (igaz már flame és fröcsögés gazdag időszakban) csak összehozott 12-15 klánt a következő kupára is. Nos mivel különösebb problémákat nem akartam főleg azt, hogy a "kurva anyád te csíter, nem játszok veled, de főleg veletek mert a JCSRben mindenki csítel, meg akkor legyen nullás az egész eredmény, meg ne legyen kupa se" típusú magyar mentalitás amit itt páran képviselnek igen elterjedt a sceneben, úgy döntöttem, ha még lehet és időszerű akkor felvállalva az esetleges konfrontációt, megszorításokkal (wolfguy csendes eltávolítása az NT-ből, stb.) de lehetőleg az NT és a futó kupa szempontjából pozitív irányba befolyásolom az eseményeket. A történet kb. ennyi. Ezesetben amúgy nem érdekel, hogy wolfguy JCSR-es mert nem az a lényeg hanem az, hogy a JCSR-ben van még rajta kívül további 15 ember aki nem csítelt, szerepel valahol és egy barom miatt esetleg szívhat.

Hogy vagyunk itt? Természetesen úgy, ahogy ezt egy kontexusban már itt említették. Rodat hallotta a belső csatornán mi történt, mivel még jó "barátok" voltunk annak ellenére, hogy közben frx-ből PT-6-á vedlett át felhívott, hogy mi újság. Ugyanez amit fent olvastok el lett mondva számára is egy fél órás telefonbeszélgetésben. Mintha megértette volna, de aztán mégsem. Úgy látom hetek alatt úgy őrőlte meg a tőlem kapott privát információkat, meg a csatornánkon felcsippentett információkat, hogy csak besírt a PT-6 fórumba (végülis a scene szempontjából kb. ez annyi mintha a magyar rádióba mondta volna be), majd misabaa elkezdte itt melegíteni a témát. Mert ő már csak egy ilyen kis hülyegyerek úgylátszik. Ez egy szép dolog, igazán baráti természetesen. (ehhez a sztorihoz hozzá kell tenni, Rodat ma felhívott és mondhatni viccesnek is beillő módon "megbeszéltük" a dolgokat, ő elviccelte, a hátbaszúróst (akkor mág nem olvastam az SG-t) én meg megemlítettem, hogy beleszarok ebbe az egészbe kompletten).

Mielőtt persze valaki a másik két elkapott emberrel jönne, a másik két csíten kapott név a fenti dolgok szempontjából lényegtelen, tehát különösebben nem érdekel, hogy ide lett írva.

Írta itt Flatline, hogy "nem vet jó fényt" azokra akik eltitkolták. Tudod Flatline már régen leszarom, hogy mi az ami jó fényt vet rám. Én nem a pillanatnak élek mint itt néhányan, főleg nem annak a pillanatnak, hogy azt mondhassam fúú a geci csíter.

Runningnak írnám, h fejvesztés mellett törölhető a hsz. A másik amit runningnak írnék a kupákkal kapcsolatban. Ne foglalkozz senkivel, csináld amit csinálsz mert az jó. Egy dolgot azonban ne várj, soha nem fogja senki megköszönni, max. néhány ember.

over, majd hétfőn elolvasom a válaszokat addig is jó flame-t
    DonC