• misaab@a
    Azért idéztem be amit idéztem, hogy felfogd a motivációmat. Nem én költöttem. Hogy, ki azt meg nem kötöm az orrodra de annyit elárulhatok, hogy nem az aproneten olvastam. Az meg, hogy hogyan használom fel az általad tévesnek mondott információt az meg legyen az én dolgom. Egyszerűen magyarázatra vártam.
    Azért tartom annyira épeszű és korrekt embernek az informátoromat, hogy ekkorát ne ferdítsen a tényeken, külömben nem háborodott volna fel a történteken.
    A tárgyilagossághoz hozzátartozik, hogy én nem vádoltam meg senkit, hanem olyan információt tettem közzé, akár igaz, akár nem, ami esetleg kellemetlen lehet néhány embernek és csapatnak. Mérlegeltem, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni de az igazságérzetem azt mondta, hogy ennyivel tartozom a becsületes játékosoknak és azoknak akik pénzt és időt ölnek eme szórakozásba. Mindig is jellemtelen dolognak tartottam ha valakinek, valakiknek saját pajtiaik felé hajlik a keze, mikor tükröt kéne tartani maguk elé. Ezért korbácsoltam fel a dolgokat. Ha még meggyőző érveket nem is hallottam, ellenben sok mocskolódó primitív beírást igen remélem akinek kell még időben magába néz. El kel keserítselek de ilyen buta sértegetésekkel nem bántottál meg. Legfeljebb neked lóg ki a kapa a szádból.

"Ha már erre képes voltál akkor legyél még tökösebb, és fedd fel magadat,
    mond el ki vagy, és hogy milyen néven ismerhetünk téged..."

Mielőtt azt gondolnád, hogy álnéven irogatok ide ilyen dolgokat elárulom, hogy nem így van. BF42 óta ezen a nicken irok. Hogy BF2 alatt milyen színekben és néven játszom azt könnyen kiderítheted. Nem kell hozzá sok ész. Talán neked is menni fog.

Tisztelettel
    José Luis

ps:
    ha kiderül, hogy az info amit közzé tettem hiteltelen, elnézést fogok kérni azoktól akiket hírbe hoztam.