FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
misaab@a #60965 Engem ez késztetett arra, hogy "tollat" ragadjak...
Idézet! valahonnan, valakitől...
"Pár napja a pb megfogott pár embert akik valamilyen csítet használtak. Volt olyan köztük ami nem volt teljesen egyértelmű így azokat elküldték a pb-s srácoknak, hogy mondjanak róluk valamit. A pb-sek válasza az volt, hogy a kérdéses emberek mind valamilyen csitet használtak!!!
Először az volt emberek reakciója, hogy na akkor most meglesznek buktatva ezek a férgek, had vérezzenek! Aztán jött az, hogy hát a közösség érdekében nem kéne nyilvánosságra hozni a dolgokat elég azt belső körökben lerendezni. Ezzel még nem is lett volna gond ha ma nem került volna ki a fórumra 2 ember neve akik benne voltak a csalok listájában! Mert ugye ha 1-é kikerül a többié miért nem? Azért mert emberünk a JCSR-ben játszik??? Hányni tudnék most ettől az egésztől! A nagy király Wulfguy "barátunk" egy szaros csiter aki 4x bukott meg egymás után pb-n! Másik játékosunk a CoR soraiból Teso2 aki a csitet Kis teso néven használta..................."
Nekem meg ettől nyílt ki a bicsku a zsebembe, de biztos az én igazságérzetem ferde és rossz következtetéseket vonok le...