FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #60906 Nem nem, pont a régi dolgok miatt nézték hárman az uuuuuuuuunegyvenkettőt. De az is lehet, hogy nem áltak át a birok másik oldalra a másik körre.
Más. Egy kis off. Tegnap este kilenc után elfogyott a cigim. Hidegbe nem volt kedvem elmeni a benzinkutra venni. Meg különben is, legalább leszokok. Na idáig birtam. Elmentem a bótba, vettem. Kocsiba már rá akartam gyujtani. Keresem az autóba valami tüzgyujtásra alkalmas eszközt. Keszztyütartó, semmi. Kardánbox, semmi. Ajtó zseb, semmi. Ülés alatt valahol, semmi. Francba, akkor nyomás haza gyufáért, ugyis kajás vagyok. Megyek be, lakáskulcs a kocsiba maradt. Ki a kocsihoz. Lakáskulcsal vissza, körülnézek bent , semmi. Asszonyt délután leb@szom, mert nem találtam gyufát. Átmegyek anyámékhoz, kerámialapos tüzhelyhez mé kelle ugyi gyufa. Nincs. Megnézem a kazánt, ott szokott lenni. Persze most nincs. Vissza mihozzánk, találtam egy félig üres szir-sz@r öngyufát. Tüzkö benne már extra lenne. Nyári konyhába viszont találtam egy üres öngyujtót, aminek még jó a tüzköve. Két öngyufa segítségével, már pöfékelek. :DD