FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tegnapi FRX elleni gyak.
- Köszönjük szépen az FRX csapatának h kiálltak és időt szántak ránk. Reméljük ők se unták magukat halálra. Próbáltunk valamilyen szinten ellenfél lenni nekik.
- A szervert is köszi srácok, igazán nagylelkű volt, hogy miattunk szoptatok vele egy sort.
Meccs: Karkand+Sharqi
Karkand:
Horda - FRX
480 - 405
359 - 465
Sharqi:
0 - 610
452 - 492
Karkandon Usaként sikerült viszonylog jól teljesíteni habár kicsit szokatlan volt a 30 perces köridő, a 300 ticket és az unlock fegyverek. Szerintem utoljára még mindenki jól kiélvezhette a bunny-hopp f2000 gl párosítást. Én mindenesetre nagyon örültem neki.
Mec oldalon már kevésbé remekeltünk, csúnyán beszoroltunk a hátsó bázisra, amit sikerült hősiesen megvédeni, de többre már nem futotta.
Sharqi: Itt is usaként kezdtünk és egyből meglátszott hogy sose játszottunk még a mapon. Gyorsan le is pörgettek minket, nem is vátunk mást.
Mec oldalon se ment túl jól a dolog, de amennyit tudtunk megtettük, így nem is kaptunk ki annyira csúnyán.
Szerény véleményem szerint elég jó meccs volt, köszönet mindenkinek aki volt.