FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez a mód nem a realisztikája miatt jó, hanem mert kicsit kibővíti a SinglePlayer részét a gaménak. A játék sokkal pörgősebb lett, a heliket bárki tudja irányítani, stb. Vannak benne jó ötletek is, mint pl. hogy a helin van AA rakéta, az időzített C4 is király. A kedvencem Omanon a Battle Hawk/feltúrbózott BH/, aminek az elejére egy iszonyat erejű gépágyút szereltek/hamar melegszik/, plussz a BH tud raksit is lőni. Arról nem is beszélve, hogy pl. a sniper puskán 2x zoom van/és tényleg messzebbre is látni vele/, valamint ha eltalálsz valakit, vérzik. Persze nem Unreales vérfürdő, csak ilyen visszafogott, de jól meg van csinálva. Plussz a botok is realisztikusak és sokkal többen is vannak. Mindegyik más karakterű, mintha online játszana az ember. Azt hittem leesek a székről, mikor Karkandon az egyik megállás nélkül ugrált elöttem miközben lőttem rá. Én azt mondom, akit érdekel nyugodtan szedje le, mert szórakoztató. Ja, és van benne 3 alapmap éjszakai változatban/Sharqi, Songhua, O.C.Sweep/. Mondjuk én nem találtam benne nightvisiont, úgyhogy kicsit sötét van, de mindenesetre nagyon hangulatos.