FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
elmondom, tegnap mikor beléptem a szerverre, ez a srác omanon amcsiként helizett, egyedül volt, beléptem hát a squadjába és beszálltam gunnernek. kideült, hogy a srác kb. 11-12 éves. ok, mondom, nem baj. de az első dolga az volt, hogy elrepültünk az arab főbézre. hát igen, lelőttem egy-két emberkét, de közben folyamtosan mondtam neki, hogy ne kempeljünk már ott, menjünk zászlóhoz. persze annak rendje-módja szerint lelőttek minekt, én meg átálltam arabokhoz. azzal kezdte, hogy milyen jó nekem, hogy van már rangom 
ami miatt meg Donc-nak küldte ezt a kedves kis irományt: később kubrán egy SÓLYOM-és valami szám a neve mögött nevű gyerek teljes hidegvérrel letk-zott engem és DonC-ot a heliért. persze DonC teljesen jogosan banolta, ez a kissrác meg elkezdett pampogni, hogy DonC miért rúgta ki. kb. 3-4x írtuk be neki, DE EZEK SZERINT NEM ÉRTETTE MEG!!!!!!!!!

télleg be kellene tartani azt a +16-os kis figyelmezetést.
de a legszomorúbb az, hogy egy kis hülyegyereknek van képe ilyet írni egy egyébként számára teljesen ismeretlen embernek, akiről még gondolhatja is, hogy valószínűleg jóval idősebb nála. nem akarom elkezdeni ezt, de ha ilyenek a mai gyerekek, borúsan látom az ország jövőjét. tényleg fel vagyok háborodva