FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FaRockHUN #59561 Sziasztok.
Ha az a tény, hogy kipróbáltam egyszer egy üres, unranked serveren egy wallhacket,( ami ráadásul inkább zavaró, mint használható ) ennyire felkelti a kedves érdeklődéseteket, akkor nagyon tudlak sajnálni titeket... PUNKBUSTER bőven elegendő volt ahhoz, hogy megközelítőleg 1 percen belül kivágjon, tehát, ha bárki találkozna bármelyik serveren, hogy többek szeme láttára kirúgtak, mert cheateltem, akkor elfogadom, a cheater nevet, de amíg ez nem történik meg addig mindenki bekussolhat, mert igen is megdolgozom a pontjaimért!
Minden bizonnyal, ha a magyar BF-esek között bárki kézhezkapta volna ezt a progit, akkor ki is próbálta volna. És hasonlólépp járt volna, mint én!
Aki pedig ilyen looser szövegekkel árasztja el a fórumot: " Tudtam, hogy csíííter, de nem is játszottam vele" és az ezekhez hasonlók koráról meg van a véleményem! És, ha lehet, akkor egy mondhatni színvonalas fórumból ne csináljunk falurádiós ovodát!
Ami pedig a bannomat illeti, ez is csak az itteni hírnagyító emberkéknek köszönhető, mert nem vagyok kibannolva sehonnanés nem is leszek! Bárkivel felveszem a versenyt bárhol, bármelyik nem sajátgépes lanpartyn is, aki ezen túl van és lát cheatet használni nálam, attól elfogadom a cheater nevet
Tájékoztatásul csak ennyit akartam
Köszönettel,
az " eltévelyedett "