FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mint, ahogy mar sokan mondtak ez mindenkepp a grafkartya melegedesere utal vagy amikor tul van huzva a ram es elkezd szemetelni mar. bar az altalaban intenziv igenybevetlkor van.. pl jatek. De miert nem irod fel valami hardverbuzerns oldalra, mar biztos sokan szivtak ilyennel.
vagy mi van ha az agp portod nem ad eleg szuflat vagy ott a bibi stb stb,
csereld ki, vidd at egy haverhoz, ha neked meg vannak :) es eleg hamar ki lehet kovetkeztetni mi a hibas.
Nekem pl akkor is csinalt hasonlot, mikor feltettem a rivatunert. Majd beallitottam, ha nem fut 3d-s alkalmazas akkor az alap orajelet a grafikus maget meg a memoriat is a grafkartyan, vegye le a felere.Ha egy jatek elindult, akkor meg tulhuzattam vele.Ez teljesen jol mukodott.De ha pl jatszottam x orat/a jatek alatt is teljesen jo volt/, majd miutan visszavaltottam 2d-be a sebessegek le, aztan igy szetesett a kep.Ugy tudtam orvosolni, hogy visszallittattam vele a deafult orajelet.Aztan egy ido utan meguntam, es felhagytam az orajel buheralassal.