• alma2
    Engedelmeddel en a negyedik csoportba sorolnam magam mint pl tegnap.
    "Ha kihuzzak a gyufat" csoportba.Es a mai napig allitom, hogy engem senki nem latott meg el nem foglalhato bazis felett elvezkedni orakig, de meg csak percekig se.
    osztrak server, egyedul helizek, amig nem voltam bent allt a heli. gunnerem meg csak jo 10 perc mulva lesz/ami nem is baj, ilyenkor legalabb tudok gyujteni egy kis fraget/, lelovom az ellen helijet amiben ketten ulnek, aztan egy ido utan lepottyanok en is.Dragon valley amcsi vagyok/ Aztan arra ebredek, hogy tv guided az arcomra, aztan megint, be er a gunner, kijatszuk oket lelojjuk, aztan megint lelojjuk, aztan ludasmatyi 3 x de inkabb 300x adja vissza ezt a jatekmodot,/mint egy regi videonk is mutatta/ jo magyar szokas szerint. Ha eleg gyenge az ellen vagy massal vannak elfoglalva nem zavarnak teged, a mokaban lelovod felszallas utan 10 centivel a helijuket, lelovod oket mielott beszallnak, netan egy harmadik beszall akit szinten lelosz 10 centivel a fold felett.Netan hagyod oket felaszallni, mert mar olyan idegbetegek, hogy csukott szemmel is lelovod oket barhonnan.Aztan az esetek 99 %-ban a kovetkezo korben mar nem lesznek a jatekosok kozott, mert elvitte oket a mento :)
    Most mi vagyunk a szemetek, mert folytatjuk amit ok elkezdtek, vagy megtanultak a lecket es jot szorakoztunk rajta, mig ok idegbetegek lettek ?
    koltoi kerdes volt :)