FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem vagyok :) Csak nem ertem miert pont a 06-al tesztelteted a gepedet, mely alapbol 1280-ban indul el, antialiasingal, es raadasul olyan technologiak tesztelesere keszult, melyeket a kartyad nem tamogat, ergo a teszt mutathatna 999999-et is, akkor sem lenne valos, mert azokat a funkciokat nem teszteli amire kitalaltak. A te gepednek a 3dmark03 valo, azt normalisan lefuttatja, kapsz is benne 6-7000 pontot. De ha az erdekel miert szaggat a bf2,hat..
- Az optimalis memoriamenyiseg a gepben 1,5-2G, akkor nem tolt a jatek kozben, ergo medium vagy high tajreszletesseg eseten nem tolt folyamatosan mig korbefordulsz az egerrel.
- Ugy vettem eszre, hogy szereti a bf2, ha valami izmosabb processzorod van, mivel a medium lighting ugy eszi a gepet mint en a sutit karacsonykor. Az en 3200+-os bartonom NEM tartozik az izmos gepek koze ezekszerint, mivel ha bekapcsolom az -20 fps.
- A videokartya sebessege igazabol csak ezutan a ketto utan kezd szamitani, mivel az Effects, a Texture filtering es az Antialiasing viszont a videokartyat gyilkolja, erdemes valami olyat venni ami draga, de legalabb 6600GT.
Kimerito volt a valasz? :)