• DummyBoy
    Nem értem ezt a nagy felháborodást ... ez egy 16+-os Game ... ha valaki 17-18 évesen ennyire nem képes akkor kezdje a Super Mario-val ...

És most nem csak az anyázás meg a keménykedés amire gondolok ... én is voltam kezdő, láma és noob is (nem mindig ebben a sorrendben :) ), de az lapvető dolgokat azt nem kellett tanítgatni ... Ha valamit nem tudok akkor megkérdezem ... Tegyük fel feldobná valaki egy serveren, hogy segítsenek neki, valszeg tuti akadna olyan ember aki segít ... De ennek nem kellene alapvetőnek lennie ... erre való a SP, erről már a kopterek-repülők kapcsán rengeteget beszéltünk ...

Kell egy kis felelősség (ez hiányzik legjobban sajna ma ...), ugyanis a hülyeséggel 2-4-10-20 ember játékát el lehet baszni ... (Átmentem a tímjébe és elkezdtem DTK-zni és hasonlók ...)

Eszembe jutott egy kis ugribugri valami ... tegnap Mustáron védjük a középső bázist, erre beugrik közénk 2-3 enemy ... Egyik a sarokban, elkezdem puffogtatni DAO-val, erre beugrabugrál elém a Sniperünk, valami kis szarral (Gondolom kés volt nálla ...) a kezében ... PUFF ... le is szedtem, jött is a punish ... Mekkora fasz is vagyok, hogy nem figyelek oda a tűzharc közepébe beugrabugráló késelő Sznájperekre ...

Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy szerintem mi vagyunk a legnagyobb baj :) Ugyanis mióta szidjuk a BC/BR-t, azóta divat lett, mióta szóba került a "noobtube" effektus, azóta megint egyre többen használják ... Pointfarmingot is rég láttam, múltkor valaki belikelte, azután én is láttam eggyet ...

Szóval megjött az a generáció, aki ahhoz is hülye hogy ezekre magától rájöjjön, de valahil olvasta, kipróbálta és rájött hogy ez jóóóó ... lessz sok pontjaaaaa ... Sőőőt, ha a sznájper valahova nem tud felmenni, akkor ott a BH, az felviszi, ha észreveszik meg elrepül máshova ...

Na ... mi vagyunk a hibásak és kész :(