• rohadt alma
    Az egy igazságtalan dolog amikor van egy elfoglalhatatlan zászlo (mint a Wake Island 2007-en az a nagy hajo) amit nem szabad ágyuzni.Az UAV SCAN meg az artillery biztonságban.Tőlük nem lehet elveni a helikoptereket meg a repülőket.Bezzeg ha a USMC zászlot foglal a szigeten akkor ők robbantják a kínai commander minden eszközét.Akkor ő mivel játszik?!Az nagyon szomoru.Ha a USMC nem tud elmozdulni a hajorol akkor megérdemli a sorsát.Ha nem tudnak élni az előnyükkel akkor érezzék meg a vereség keserű ízét.Egyébként a szigetnek a két csücskén gyülekezik mindenki.Amikor én vagyok USMC és sikerül elvinni a Hawkot akkor rögtön fölmegyek 300-400 egység magasra a hajó felett és a két csücsök között egyenesen a kínai reptérre megyek.Senki nem lő le a csacsi katonák se ugornak ki mert alattuk víz van és nem akarnak úszni és eszükbe se jut akkor az értéktelenebb zászlokat támadni.Jönnek velem a reptérre.Azt elfoglaljuk akkor már spwanolnak mások is a reptérre szóval ha innen is veszt a USMC akkor lelkük rajta én a magam részéről elégedett vagyok mert megtettem a magamét.