FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ehhez az anyahajós dologhoz szeretnék hozzászólni. Múltkor fent voltam egy amcsi szerveren, és a csapattársak többsége klánjelzés nélküli volt (vagyis itteni szóhasználattal public csürhe).
A map Dalian Plant, Usa oldal. Kijutunk a szárazföldre, de nem bírtuk megtartani a pontot, erre jött a hajókemp. Az egyik srác beírja, hogy ő jó gunner, és kér egy jó pilótát, meg két önfeláldozó emberkét. Nézek, mint rozi a mozira, hogy mit fundált ki amcsi barátunk...
Megkérte a két bh-s gyereket, hogy álljanak a cobra elé, és mint élő fal, védjék ki a vadászrepcsiket, meg a szüntelenül záporozó TV rakikat. Felszált a cobra, és sikerült annyi ideig lekötnie az ellen két helisének a figyelmét, hogy mind a két bh+1 csónak ki tudott jutni a szárazföldre.
Konklúzió: rendes csapatjáték nélkül képtelenség kijönni egy shiprapből..viszont, ha van egy két ember, aki inkább meghal 2-3x, és nem pontvadászni akar, akkor megoldható. Ez az egyik nagy hiánya a magyar rankedeknek.
Ugyanis a magyarok közül mindenki pro. Kedvenc élményem, amikor beülök a helibe, és beszált gunnernak egy srác...már elfelejtettem a nevét. Kérdem tőle, hogy tud e tv rakétázni, mert ha nem, akkor adja át a helyét másnak, válasz, csak menjünk már. Ok. Ellenséges heli a távolban, felemelem a heli orrát, hogy mehet a missle, erre elkezd gépágyúzni
. Mondanom se kell, az ellen viszont egész jól használta a TV rakit, nem is maradtunk sokáig életben. Nem is jött ki a bagázs a bc-ből.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy csak az használja a különböző repülő járműveket, aki annyira jó benne (mert ez nap függő is, meg a hold állása, hogy megy vagy nem megy )
, de legalább adja meg magának az esélyt, nem elmegy a sziget másik felébe bombázni, ahol nem lövik le, meg hasonlók, hanem játszani próbál.
A fenti "minden hun pro- vagy annak érzi magát" alól persze az irományt olvasok a saját belátásuk szerint kivételek