FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Erre mondtam, hogy nem ismerem, de elég érdekes hozzáállás ...
Melleseg nem akarom magam hozzátok hasonlítani (/me noob még ...) , ezért mondtam, hogy tudom hogy ki lehet jutni, párszor már sikerült is, de ahhoz az kellett hogy egy olyan squad legyen aki képes picit összedolgozni ... én sajnos ritkán tudok játszani, az itteni fórumozókat ismerem meg a szervereken meg pár jó arcot akikkel lehetett squadozni ... de amikor pont odacsöppenek, ismeretlen társaság, mindenki mindenfelé, stb, akkor el van bukva a dolog (Szép szenvedő szerkezet ...) És ilyen esetekben lehetne annyi "emberség" vagy betyárbecsület, hogy legalább annyi esélyt adnak, hogy elinduljon valami ...
Mind1 ... multicégnél dolgozom, tudom hogy mindig a főnöknek van igaza ... csak csodálkozom, hogy miért ezt mondja ... ha mást nem a játék morálját igen le tudja húzni ... én ilyenkor próbálkozom egy kicsit még, ha semmi sem jön össze akkor goto other server ... Én a játék részét kedvelem a BF2-nek ... az lenne a legjobb ha semmiféle ranked baromság nem lenne benne, a fegyók választhatóak lennének és kész ... :(
Mind1 ... én nagyon utálom a BC-t és a BR-t, nem klánozok, publikon szar dolognak tartom ...
LEHET, hogy ha egy összeszokott csapattal játszanék, akkor nem idegesítene ennyire, de sajna ez ritkán van így ... úgy érzem talán kicsit jogosan bassza a csőrömet ... és sajna "mi" vagyunk a többség ...
Annyiból meg igazad van, hogy ők üzemeltetik a szervert, az ő szavuk szent ... de pont emiatt nagy a felelősségük is ... vezetőnek lenni szar ... tudom :(