FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mire vagy így kiakadva? Ez ilyen, igen. És? Tudod mennyire nem érdekel? Inkább nézzen ki így, mint hogy akár egyetlen egyszer is beszaggason, amikor célzok. Egyébként nem is igazán bírná a gépem. A dynamic lights meg a shadows off helyett low, vagy medium, nem tudom már. Az árnyék kell, mert (a bugosságát leszámítva is) sokszor szerzett nekem killt/mentette meg az életem. A dynamic light meg nem árt az SF éjszakai pályáira(a torkolattűz bevilágít az ember körül egy kis terültetet). Azt ennyi. Minden más minimumon. És nem hiányzik, nem zavar.
Na persze én mindig is minimalista voltam. Az XP-met is... csináljak screenshotot? Hátérkép nincs, az ilyen csillivilli, gépzabáló szarságokat install után egyből kapcsolom kifelé (mint pl a lejjebb látható XPsztájl lekerekített, előtűnő ablakok/startmenü, stb).
Egyébként a full low grafikához nem kell 512Mb RAMnál több. Én simán játszottam úgy is minden gond nélkül, csak a sok futó folyamatot le kell tiltani/ki kell lőni játék előtt. Amikor BFet indítok, akkor 118Mb-t használ a win, megy egy tűzfal, a win kritikus folyamatai, azt cső. Igaz, hogy azt már én is elboriltnak tartom, hogy az explorert (a tálca, az asztal, meg a start menü, tehát a win felülete, nem az IE) is kilőttem, és taskmanagerrel indítottam a BF-et. Illete BFLAN óta már taskmanagerezni sem kell, mert az ott kapott nagyonfrankó M$ billenytyűzetet tuti módon át lehet állítgatni, szal My Docs-gomb: wincommander, My Pics: TS, My Music: BF2.