• koschwarz
    az arabok repcsije a legjobb, szerintem is, sőt ha lett volna egy másik jó pilótánk, akkor én beültem volna bombázóba a lézerrakétás helyre, és akkor annyi nektek, egy járművetek sem lett volna biztonságban

egyébként valószínűleg az a bajuk a dice-nál azzal a megoldással, hogy egy ugrás-egy teljes stamina, hogy ha nincs teljes staminája, akkor nem is tud ugrani. vagy kisebbet ugrik? ilyen nincs most sem a játékban asszem. viszont milyen idegesítő lenne, ha mondjuk azokat a "kétszintes" falakat nem lehetne átugrani (mint pl. omanon az arabok helije körüli fal, tuggyátok?), csak töketlenkedni. viszont ha már kettőt lehetne ugrani egy teljes staminával, akkor megint semmi értelme az egésznek, mert az már elég az ugribugrigránátvetőzéshez. úgyhogy én azt mondom, ugrás közben ne lehessen lőni. még mindig ez a legjobb.

vagy esetleg tényleg a szórást megnövelni, de akkor nagyon. ez végül is a gránátok késleltesével kombinálva már elég ahhoz, hogy rákényszerítse az embereket, hogy megtanuljanak jáccani

engem a légvédelem hatástalansága meg a bunnyhopping idegesít a legjobban, ezeket javítják, úgyhogy lehet majd irtani a sok -t.