FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én nem írkálok .. max mondom magamban ... kedvesem ilyenkor szokott megfenyegetni, hogy kiszállít a gép elől ... Mint ma is ...
Magyar szerverek fullon ... voltam 2 UK 2 Francia és egy német szerveren ...
MINDEGYIK szerveren úgy kezdődött a pályafutásom, hogy random oldalon, random pályán, random pontra spawnoltam ... és lebombáztak .. . először ejnye bejnye ... 2. szerveren kabbe ... a 3-iknál olyat anyáztam, hogy elpirult talán még a szomszéd is ... az 5-iknél már csak röhögtem rajta ... ekkora istenverte pechszériám is csak nekem lehet :) 1 óra alatt úgy meguntam hogy csak na ... arról nem is beszélve, hogy a francia szerveren valszeg nem volt találtjelzés vagy nemtudom, mert lőttem mint a barom, de sosem láttam hogy talált volna ... volt x killem, de egyszer sem ... a másikon AT-ként ellőttem egy totál szemben érkező Buggy ALATT!!!! ami éppen elgázolni próbált ... még most sem tudom, hogy csináltam ... Úgyhogy inkább befejeztem mára ... ez nem az én napom... Ráadásul a megszokottnál bénább
is vagyok ma ...