• JCSR Apache
    Ma az egyes szerveren volt egy külföldi commanderünk.Németül dumált meg röhögött feszt de mikor karkandhoz értünk elkezte az angolt és nem is csinálta rosszul.Talán sokszor ez hiányzik és senki nem hangolja össze a sqadokat publicon.

Persze nem azt mondom hogy jobb ha ordít a fülembe hogy: TANK A BAL OLDALATOKOOOOOOOOOOOOONNN!!!!!,vagy be nem áll a szája és folyton pofázik.De csak egyszerübb volt pl mikor odamentem és azt mondta, hogy biztosítsam a bal oldalt és közban a többiek logikus hogy a másik oldalt védték és csak összehoztuk.
    Mert általában publicon minden commander az autoüzik meg a nyilai mögé bújik.Mert már láttam hülye commandert és ilyenkor megtagadom a parancsot.Ha viszont megindokolja akkor valűszínü hogy követem is.
    Meg ki lehet választani hogy melyik sqadokhoz akar beszélni.
    Mondhatja bárki hogy ilyan részletesen nincs ideje vele foglalkozni harc közben.De a coomder dolga nem is a tankozás hanem a commnderkedés.
    Azért egy elrettentő példát:
    A múlkori sqadom egyszer karkandon siralom volt(nem akarok senkit se megsérteni).De mi más lenne mikor mondom nekik hogy nem rambó,csapatmunka és ha nem bírlak benneteket másra bírni akkor már legalább szervezetten rohamozzuk az első pontot.Erre az eredmény elviszem őket addig éppen APC-vel, kiszállnak.Elmondom nekik mert 1 perc gondolkodás után se jöttek rá hogy talán fel kne kászálódni a zászlóhoz.Erre továbba is ott ül az egyik a fedett boltív alatt a másik a pont melletti háztetőn a másik kettő mittomén hol kószál.Odamegyek én az APC-vel foglalni egy specops c4-et dob rá és robbanok is.
    Persze hogy a háztetőn levő ez látta de asszival nem bírta lelőni.
    Na mindegy a lényeg a csapatmunka lenne(húúúú ez már régi szöveg)
    Fene de hosszú lett.