FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én csak egy dolgot tartok BC-nek: amikor áthúzott zászlójút artyznak meg bombáznak repcsivel. nálam ez a pofátlanság teteje. monnyuk azt se csípem, ha az anyahajóról csak függőlegesen elindulni képes vadászgépet lebegés közben lövik ki rakétával, de ez még mondjuk éppen belefér, ilyenkor én még el tudok számolni 10-ig nyugodtan. de amikor lebombáznak, az már télleg gáz.
a nagyarcú klánosoknak meg annyit, hogy azokon a szervereken, ahol ők játszanak, biztos "megengedett" a BC, hogy ekkora császárok benne, mert olyan az admin, meg olyan a többi játékos is, hogy nem baxxák ki őket. de pl. az az 1-2 külföldi szerver, amik elnyerték nálam a favorite minősítést, ott érdekes módon nincs ilyen. valahogy a törzsközönség sem érzi szükségét, inkább tisztességesen játszik, ha valaki mégis, akkor simán kidobják. már csak azért is, ha az elnemfoglalhatón ott vannak. nekem ez tetszik.
azt meg hagyjuk már, hogy mit akartak-nem akartak a DICE-nál. lúzer banda, peccset is peccselni kelett, úgyhogy erre ne fogjunk már semmit, "védőfalat tettek volna a főbázis köré, ha nem akarták volna a BC-t?". anyám, van olyan "gyári" multis játék, ahol védőfal van a főbázisnál vagy zászlónál?