FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Minek szedjem le a tüzfalam? Talán nem tudod beállitani? Segitek ha megkérsz...
köszönöm, hogy ennyit nézel ki belőlem...így segítsen az ember...
azért mondtam, hogy kapcsold ki, mert a probléma megoldás általában úgy kezdődik, hogy először nagyban igyekszünk felderíteni a hiba forrását, mert ugye a drága számítástechnikában kismillió helyen el lehet csúszni, főleg úgy, hogy elég gyakran aminek feketének kéne lenni az persze fehér
namost ha próbálsz felülemelkedni az értelmi szintem degradálásán, akkor észreveheted, hogy ha a tűzfal kikapcsolása mellett elindítod a játékot, 2 választ kaphatsz:
1. nem laggol már -> tűzfal volt a gond, kicsit bele kell mélyedni jobban a beállításokba (ami pár esetben nemfog eredményt hozni, mert néhányuk nagyon nem szereti a bf2öt, ezért is probaltam elsosorban erre rávilágítani)
2. még mindig laggol -> tűzfalnak köze nincs hozzá, valahol máshol kell keresni a problémát
ha az egész napi f@sszopásomat hozzáadnám a - lehet kissé belemagyarázot, de - provokatív hozzászólásodhoz, amivel a segítő postomra reagáltál, azt üzenném, hogy nyald meg a bal herémet, de mivel valamennyire civilizált embernek képzelem magam, és éppen ezért túllépek ezen, ezért nem teszem
mély tisztelettel:
dzsóbá