• DummyBoy
    Üdv!

@Piccolo és -mNz-Jean :

Lehet hogy ti hozzám képest sokkal "öregebbek" és "pro"-bbak vagytok, de amit írtatokaz a tipikus Láma-hülyegyerek-progémer hozzáállás (És bocs ezért, mikor az első hozzászólásokat olvastam, sokkal durvább dolgok jutottak eszembe ... Písz! )

Ez a BaseCamp dolog mondjuk BF-ben nem annyira durva, én anno ET-ben tudtam (És gyűlöltem meg minden formáját ...) meg mi az ...

Az a gond, hogy nagyon nagy szavak azok hogy mekkora kihívás kijönni a BaseCampből, meg az sír aki nem tud ... ezek szép szavak ... DE!!

Anno ET-ben volt egy pálya (Régen játszottam, nem emléxem a nevére) ahol az amcsiknak egy nagy ágyút kellett felrobbantani ... és ha a másik bázist nem tudták a németek időben elfoglalni, akkor egyszercsak a 16 ellenfélből 10 Support lett és egymás után kérték az Artillery-t az egyetlen Spawn-ra ... senki sem robbantotta fel az ágyút, csak egyszerűen hullott az arty egy szem házra ahol a Németek Spawnoltak ... jó játék ...

Szóval ezek után meggyűlöltem rendesen ... most hogy alig van időm játszani, mégjobban idegesít ... nem azért mert rosz lesz a K/D-m (Amúgy sem lenne sokkal jobb :) ), nem azért mert mások ezt élvezik, hanem azért mert a sok "hülyegyerek" élvezi ezt, én meg ráérek 2-4 órát játszani hetente, ennek a fele vagy a 15 sec-es spawntime, vagy a szerverkeresés ...

Én ezt nem igazán élvezem ... Nemtudom Ti hogy vagytok vele, de amikor az embre egy kicsit szórakozni, kikapcsolódni szeretne, akkor rendesen fel tudják baszni az agyát az ilyenek ...

Elnézést, ha valakit sért, de mind nagy Anti Basekemper, ez kikivánkozott!