• TS Zolly
    Na ezt is lehet ám tovább fokozni! Megszülető helyek kempelése elfoglalható bézen. Hm. Vegyünk egy példát. Aki sokat gémelt ezzel a játékkal, az tudja, hogy hol vannak a megszületési pontok. Bemegy az embőr foglalni. Tudja honnan várható a megszületés. Célkereszt ott. Jön a megszülető. Bumm a fejbe. Továbbá. A foglalókat fedező, általába a fehérítési körön kivül van. Szakasz pk pl. Miért ne löné le a megszületőt, kinek arra sincs ideje, hogy körülnézzen, hová érkezett. Az más dolog, ha egyáltalán, senki nem fehérít. Már megint a DC! Nagyon soxor megkaptam ott már, hogy egy kecseg kemper vagyok, mert sv-el, scudal-al löttem a bézt. Persze q messziről. De miért ne, ha mienk volt a zászlók többsége, és nem engedtem ott az embereket érvényesülni? Kecseg dolog beismerem, de ez mégsem annyira, minha a főbézt löttem volna. Volt idő, mikor rendesen azt is löttem. De mint korábban irtam, ez taktik része volt, főleg warokon. Megszületők irtása, mig oda nem ért valaki közülünk. Ezért a minimap mindig kivolt nálam nagyítva, és teljesen átlátszó volt. Csak hogy lássam hová lövök, és mikor látom a haverjaimat a közelébe.