FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hat, jelenleg DCben a specops fegyvere erosebb a sima assaultnal, amerikai oldalon a car15 nekem pl sokkal jobban bejon - halk es pontos. Iraki oldalon ha AK-SU van akkor so-so, VSS eseten pedig fenyevekkel jobb mint az assi AK-47. Egyetlen elonye hogy van granat, ez par palyan elonyt jelent(het) de en inkabb a zaszlok c4-ezesere eskuszom 
Videorol: Az elso video szerintem eleg kiabrandito, az a felrobbano tank remelem ki lesz cserelve, mert ez a spiret-os robbanas (torony egyben elrepul, majd atlatszova valik) mar nagyon elavult. Ha az emberek 16 fazisu animacioban esnek el egy loves utan akkor csinaljak meg mar hogy a tankok ne 2 fo reszre essenek szet.
Az ember akit a darurol lelonek borzalmasan hulyen esik el, mintha kihuzak volna a laba alol a szonyeget, ezen biztos javitanak meg.
A tobbi resz okes volt, jo hogy az orosz repuloben orosz muszerek vannak, a befogas jelzo a HUDon is oroszul irta ki a dolgokat. Jo otlet (bar nekem nem tetszik) hogy az emberek a jarmu vezetesehez szukseges ruhat oltik fel. A legiharc tetszetos, vegre lesznek elvezetes dogfightok :)