FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Alma, azért egyet jó lenne, ha realizálnál. Az én véleményem szerint szinte képtelenség bejutni az első tízbe csak pilótáskodással. Ha megnézed a legtöbb emberkének a top helisek közül 6-10x K/D aránya van.
Nos, ha nem csak olyan szerverekre járkál az ember, ahol totál überláma helisek, és semmit nem tudó repcsisek vannak, tehát jó kis csatáknak helyszínéül szolgáló szerverre jár, akkor képtelenség ilyen értékeket helipilótaként szerezni.
Láttam már jobb pilótákat, mint jómagam, de azért úgy vélem, hogy igen jól megy a heli vezetés, és így van 7000 kill mellé 4000 halálom.
Szóval, ha jó pilóta ellenfelet keresel, akkor a 100ik körül pécizz ki magadnak, és próbálj ellene egyedül menni (persze, ha neki sincs gunnere), mert akkor mutatkozik meg, hogy csak poénból van a helyezése, vagy tud is.
Ez alól kivételt képez a heli listán asszem 8ik unknown_x, aki bár megintcsak gunner, de mindezt egyszemélyben, és iszonyatos precizitással teszi. Jól vezet pilótaként, s ha úgy ítéli meg a helyzetet, F2 és az ellennek annyi. nekem volt szerencsém ellene játszani, és ha jól emlékszem 8:2 lett a mi kis privát csatánk vége a javára.