FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jaj nem is meséltem, habár kicsit off a dolog.
Éjjel kettőkor haverral zúztunk le Lábatlanra barátnőmért. Nyergesnél persze kibe botluttunk, hát trafis rendőrökbe. Megállok, erre elkezd puffogni a zsaru hogy nem ismerem a féket mert majdnem elgázoltam és hogy 100%-os sebességtúllépés miatt el is veszi a jogsit, vagy a forgalmit, na mind1 valamelyiket. Kicsit mosolyogtam, na mondom bazz jó lesz magyarázkodom a munkahelyemen.
Kérte a paírjaim, közbe odamentünk a kocsihoz, közbe meg hörögtek hogy minek mentem gyorsan...nézi adataim, persze meglátta hogy a tokba az első a rendőrigazolványom volt. Kicsit megdermedt, rávilágított a lámpával és káromkodva lebaszta az összes papírom a kocsi csomagtartójára. Majd ennyit mond, húzz innen a büdös francba. Hát én már majd beszartam a röhögéstől, mondtam nekik viszlát és eltipliztünk. Barátnőt felvettük megyünk ugye vissza hát nem megint megállítanak. Rámvilágit és asszongya már megint ti vagytok? Most csak 50% túllépés volt. (Pedig direkt 55-el mentem a 60-as táblánál. Kérdem mi a probléma, aszongya a 40-es tábla. Kérdem hát az meg hol van, aszongya egész Nyergesen 40-el lehet menni, mondom az tutti, mert én csak a 60-as táblát láttam , nem azért mentem gyorsan mert hülyülni akartam. Erre mondja ezt már nem nézik el megbüntet 5000 ft-ra. Mondom neki: OK. Tölti ki a paírokat, közbe mondom neki, hát szerintem fölösleges ezzel most szenvedni és szoktam a kapson az igrendnek a behajtást (akik nem fizetik be a büntiket), mondom majd megcsinálom magamnak, persze mindezt jópofán. Aszongya majd ír egy levelet a kapitánynak és akkor majd jól megjárom. Na ez betett, mondom neki pár éve dolgozom már a rendőrségen tudom hogy működnek ezek a dolgok. Erre ő: majd akkor ír egyet a Belügyminisztériumnak. Nem akartam mondani neki majd józsi rendőrnek nyergesről a szavára fognak figyelni a bm-ben. Csak annyit mondtam, inkább ne írjon. Majd odaadta a csekket és elbúcsúztunk. A kocsiba meg jól kiröhögtük...hát bazzeg hétfőn az egész kapitányság ezen a sztorin fog röhögni, hogy mekkora seggfejek a nyergesi rendőrök.
Ennyi.