FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1-2 napja heliztem egy kört a heroes must conquer szerveren (csak városi pályák) sharqi peninsulán, és egy srác gunerkedett nekem, 39 killt szedett össze 1 meccs alatt. én meg ennek megfelelő killassistot. 3x haltunk meg.
most ezt csak azért írom, hogy dicsekedjek :), bár biztos vannak jobb pilóták is. újabban ritkán vezettem, inkább gunnerkedtem, de meguntam, hogy a gyökér pilótákhoz üljek be.
de tényleg, a lényeg, amiért ezt leírtam, hogy iszonyat sok helipilótának fogalma sincs arról, hogy hogyan szolgálja ki a gunnerjét. ugyanis nyilván nem az a lényeg, hogy a heli a levegőben repkedjen, hanem az, hogy ossza az áldást az égből az ellenségre. de ha a pilóta csak annyit tud csinálni, hogy 1000-rel elrepül a táj fölött, meg iszonyat módon himbálódzik levegőben, mert még fordulni sem tud normálisan, akkor szerencsétlen gunner semmire nem tud lőni, nem tudja TV guidedet használni, stb. a rakéták meg nem annyira hatékonyak, mint tudjuk, úgyhogy a pilótának nem arra kellene elsősorban hagyatkoznia, hanem a gunnerre. főleg városi pályán.
uff, én beszéltem.