FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ilyenkor aldom a megfelelo emberkeket, hogy elobb volt pc-n bf2 mint console-n, mert, ha forditva lett volna mar biztos senki nem jatszana vele.
Kizarolag gampadra keszult volna az iranyitas mint a console valtozat, bar legalabb soretessel is le lehet loni barkit a vilag vegerol :)
sot valahol 1.06 patchnel jarhatnak mert 10 perc jatek alatt vagy 20 medalt kaptam :)
mindesetre erdekes.... bar csak 4 kuldetest csinaltam meg a 200-bol, de van havas palya, havazassal es egyebek.
mindig egy karaktert iranyitasz, es ha ranezel egy masikra vagy jarmure megnyomsz egy gombot, akkor onnantol kezdve ot iranyitod.roviden tomoren igy van megoldva a sok jatekos.persze az ai itt is jo buta.
kb ugy van meg csinalva a jatek, fogsz egy bf mapot, kituzod celnak el kell foglalni egy zaszlot lerak egy bizonyos helyre, szinte kizarolag oda lehet elmenni, fix egyseggel, zaszlo helyet pl azt mondja alldogalj itt, mert ellopsz valamit a helyrol.Veded az iskolat stb.Megvan skepeklve, folyamatos radiouzenettel ami plusz.Egy sima fpsre hasonlit, ala quake 4 csak bf stilusban.bar a multit nem tudom kiprobalni.Ja es mind negy palya tele volt antitank bottal, tipikusan a hazteton, amit mashol nem pipaltam :)
na mindegy tipikus konzolos istencsapas fps... bar, ha lusta az ember kikelni az agybol lehet nyomkodni, de azon kivul ugy nez ki mint a pc-s, mas hasonlatot eddig nem sikerult felfedezni.Ja de ott virit az elejen buszken a dice logo, egy alairassal bekaphatjatok pc-sek, ezen dolgozott a sok fejleszto nem a buta patcheteken :)
mindesetre amig nem ultem egy heliben ott is, addig nem torlom le...
ja a bf2 modern combatrol beszeltem akinek nem esett le :)