• mohus
    "Én is azt hittem hogy nyilvános fórum! Csak az a baj, hogy csak pár ember magán fóruma, akik "felsőbbrendőnek" hiszik magukat(mint pl. TE is)! Azzal indítanak, hogy rajtuk kívül mindenki "láma", mert kérdezni vagy írni mert az Ő fórumukba! Akkor most figyelj ide Te is egy kicsit! Ha nem érdekel, mit írok akkor 1. minek olvasod el?! 2. minek válaszolsz rá?! És amúgy meg egyáltalán nem szídtam az EA-t, csak "viccesen" megjegyeztem, hogy az újabb javítással van ami rosszabb lett! Amit amúgy más is leírt már elöttem. Meg ki vagy Te az EA-nek hogy ennyire véded?! Valami reklámembere vagy ilyesmi? Neked is jobban megy ha több eladott játékuk van? Talán nem ártana belegondolnod, hogy nem mindenki teheti meg hogy 12,000ftot kiadjon egy játékra! Gondolom, neked mindent szoftvered legális és éppen ezért Te nyugodtam szídhatod pl. a Microsoftot! Úgyhogy jobb ha Te fogod be a pofád! Nem tűröm el senkitől, hogy így beszéljen velem(sem a fórumon, sem a hétköznapokon)! Igazad van, ez nem egy magánfórum. Nem is gyakran írtam ide! Ha valakinek segítettem - és bármilyen hihetetlen ez számodra sok ilyen volt - azoknak privátban írtam.
    Aki tegnap este 9 óra körül fent volt a fórumon és látta schrank barátunk azon képét, melyet nekem címzett láthatja, miket kellet "elviselnem" csak azért, mert "nem húztam" meg magam egyből ahogy a fórumba írtam. Aki látta, attól schrank nevében (mert Ő biztos nem tenné meg - na ezért is kapni fogok rendesen!)elnézést kérek, aki pedig nem látta az örüljön! Azt hittem hogy a fórumozás JÓ dolog, ahol ugyanazon érdeklődési körhöz tartozó emberekkel lehet ÉRTELMESEN beszélgetni! De - tisztelet a kivételnek, mint pl. Running, akiben egy értelmes és nagyon jó humorú embert ismertem meg - a fórumozók egy része nem ilyen! Szerencsére Ti vagytok kevesebben! Ezúton közlöm - bár ez itt szerintem nem fogja megrengetni a fórum talaját - hogy többet nem írok ebbe a fórumba! Sőt, örökre elvettétek a kedvem a mindenfajta fórumozástól! Gondolom, ez nagyon meghat Titeket, de engem már nem érdekel! Már azelött utáltatok, mielött megismertetek volna! De az inkább legyen a Ti bajotok! A többieknek pedig köszönöm a privátban küldött válaszokat! Bye!"

ha ez megnyugtat az EA egy nagy fos...

de szerencsére vannak olyan "bedolgozóik" mint a DICE vagy a CRITERION csapat