FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na most nem azért, de: a gépemre, mikor fel akartam tenni, kiírta, hogy kell neki 1600 mega. Némi _alapfokú_ XP ismerettel kitalálhatjátok, hogy ezt először a rendszerpartícióra rakja fel (Illetve oda, ahol a felhasználód "Temp" könyvtára van. Azt nem nézem ki belőletek, hogy azt átállítottátok máshová). Nos, nem elég neki ott 1600Mb, cirka 1900 kell neki, mert az install is felpakol még párszáz megát, mikor elindul. Ezek után ezt átpakolja a BF2 könyvtárba, ha ez ugyanott van, mint a Temp, akkor azon a partíción már ~3G helynél járunk.
Nekem C - rendszer, D - stuff, mindkettőn csináltam kb 2G helyet, és gond nélkül felment.
Uwu klántársamnak nem volt ilyen szerencséje, neki kimásoltam Tempből, be BF2 gyökérbe(két partició neki is), patch.exe, bf2cdkeycheck.exe elindít, és voila, kész. A bf2cdkeycheck.exe _tényleg_ nem csinál semmi látványosat, egy villanás az egész.
Ez mindkettő eredeti játékkal történt. Lehet, hogy a cdkeycheck a kulcs eredetiségét is ellenőrzi, nem csak kódol, akkor viszont b*szhatjátok a törtet. De biztosan mi vagyunk a _szerencsések_, hogy nekünk megy, nem ti vagytok bénák hozzá, dehogy. Sajnos a programokok működésre bírása is a számítógéphez tartozik, nem csak arról szól, hogy ha megnyomod a bal gombot, akkor lő. Ez ilyen. Oldjátok meg. Ha nem megy, akkor ez a játék nem nektek való, viszlát.
Most, hogy válaszoltam nektek egy ugyanolyat, mint ami a FAQban le van írva, boldogok vagytok? Volt bármi értelme? Nem hiszem.
Ja, tudom, én vagyok a bunkó paraszt.