FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #43591 Oké tényleg túlzás volt tőlem hogy a Vodnik használhatatlan csak mostanában valahogy kritikusabb vagyok a BF-el.
Az EA-val van a bajom mert számomra érthetetlen hogy a realitásból mit és miért raktak be a gémbe és mit hagytak ki illetve a game balance sztem nem okés.
Például ott a T90, előrelépés hogy a géppuska a lövegtől függetlenül tartja az irányt így tényleg könnyebb mozgás közben célozni vele viszont nem jön le a fícsör igazán mert a gunner teljesen kiszolgáltatott, tank-tank összecsapásnál két lövés között többnyire ki szoktam szedni az ellen gunnerjét a koaxal és fordított esetben is ez szokott történni.
Gáz hogy hiába van két hely a tankokban mégis maradtak "egyszemélyesek", eddig a PoE T90-ese volt a legjobb ott mindig találtam magamnak gunnert és én is szívesen beugrottam a felső állásba pedig ott még a toronnyal együtt forgott.
A Vodnik meg végül is egy fegyveres jármű mégse érzem soha veszélyesnek ha feltűnik egy mert a gunnert nagyon könnyű kiszedni, sokkal jobb lenne ha teljesen zárt lenne (talán DC-ben a BRDM volt ilyen?) mert akkor AT kivételével nem tudna a gyalogság igazán kárt tenni benne és többet is használná a nép, nem csak taxizásra hanem harcra is.
Az AT class meg sztem túl erős, el kéne venni tőlük az MP5/DAO-t vagy vmi kevésbé hatékony cuccot kéne adni nekik mert most a gyalogság ellen is rohatt jók, közelről a DAO-val (+kevlár) veszélyesebb mint egy medic.
Persze ezeket a patchek nem fogják megváltoztatni szal várom a modokat :)