• Me0w
    Az 'Ami engem tovabbra is zavar a peccs utan' rovatunk mai eletkepei:

- Nem hiszem el, hogy meg mindig a kurva fegyvervalaszto gomb kell hogy a tuzelesi modot valtsa. AT-vel valtok Eryxre, majd vissza primarira, de mivel neha nem valt rendesen, megnyomom ketszer. Kovetkezo ellenfelnel elougrok, majd egy sorozat helyett egy lovest megeresztek ra, o kirohog es szetken a betonon.

- Full lagmentes szerver. Humvee jon felem, latom +2-es, jo kis frag lesz. Eryx elovesz, mint a filmekben kitartoan fekszem mikozben a kocsi robog felem. Megcelzom a motorhaztetot - nem eloszor lovok ilyennel - majd az atrepul a humveen es hatul csattan a betonfalon. Humvee rajtam at, eger az asztalrol le. Anyad.

- A tankok kevesebbet serulnek - allitja a peccs. Rongyolok omanon (haxnak omaron) a sineknel, mondom nem hagyom ki a lehetoseget egy kis grindelesre. Persze hogy ugyanugy eltunt 3 csik a tank hpjabol.

- Helikopterek tovabbra is ugy kopkodik magukbol a zavarokat mint kis Meow anno a spenotos babaetelt, szinte lehetetlen befogni oket ha ertelmes a pilota. De oromteli, hogy tegnap KTC kb 8 raketat lott ram jetbol ugy hogy egyenes vonalban repultem elotte es mind atment rajtam vagy elment mellettem. Pontossag!

- Jo hogy megcsinaltak a tankokat, de ha a torony geppuskaallasat bizonyos szogben eltalaljak masik tankbol, az m1a2 darabokra robban egy lovesbol. Mi van ilyenkor, a begorbult geppuska leszakitja a tornyot vagy mi?

- Szerverkereso! Ha populated szervert keresek, nem ad ki semmit. Ha nem fullt keresek szinten. Ha mindkettot, akkor sem! Remek! Updatenel a gepedrol pingeli meg a szervereket, ergo mindegyiknek 300-as pinget fog irni, mivel kozben ezerrel pinget masik szervereket. Ez remek szinten, utana kattingathatom vegig egyesevel a szervereket, hogy meglassam melyiknek milyen a pingje.

- Rangok. Belepek a szerverre, megkapom a 3 rangot felfele, kivarom a map veget, stb., varok 1 orat, bfhq semmi. Szuper, majd reggel.
    Reggel: Bfhq, semmi. Belepek gyorsan 1 szerverre, megint kapom a 3 rangot. Wow :P

Fel ora jatek utan ennyi, kesobb ujra jelentkezunk!