FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabor970 #42603 Nekem semmi bajom nem vol tegnap este a TV rakétákkal. Nyomtam-ment. Én nemtom mér, nálam jól mükszik alapvetően. Gyorsan bent vagyok, most már az is megszünt, hogy belépés után még másodpercekig akadozik. Patchelés óta ez sincs, bár ez lehet, hogy a tegnap esti angol szerver érdeme is, nemtom, ha meglesznek a magyarok, majd kiderül.
Én igy petcheltem: Letöltöttem az ea.com-ról, bemásoltam abba a könyvtárba, ahol a játék is van, futtattam s kész. Kb 3-5 percig tartott. Nemtom, mert közben ezt-azt intéztem. EA HU szervert 1,03-ra tegnap nem találtam, 1,02 is csak egy ment, ha jól láttam. Gondolom állitják át a többit.
Vagy én célzok egyre pontosabban, vagy kicsit erősebbek lettek a járművek géppuskái (az utóbbit valószinűbbnek tartom) de tegnap sok killem volt, hogy berohantam a homokfutóval, majd F2- fel a géppuskához, és irtsd az ellent! Átlagban 3-an hullottak, mire engem kiszedtek.