FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
igazad van, csatlakozom a bojkotthoz. nem tudsz valami oldalt, ahol lehet szavazni (aláírni)??? de mindezt csak azért mert, annyi embernek nem müxik rendesen a gém.
ugyanis én annyit mondhatok, tegnap leöltöttem az EA hivatalos oldaláról a patch-et, simán installáltam, simán indítottam és simán játszottam. nekem semmi problémám nem volt.
amit tapasztaltam:
-wake island-et elég reménytelen az usákoknak bevenni
-szerintem nem sokat javultak az AA rakéták, egy picit mintha gyorsabbak lennének, de mivel eddig 10% esély volt arra, hogy kilőjünk vele valamit, most 15% (vadászgépet ugyanúgy reménytelen eltalálni, a helik meg ugyanolyan gyorsan töltik az elterelő szart, hogy addig nincs idő újra befogni)
-lehet hogy én voltam bénább az átlagnál, de valahogy a vadászgépekkel nem bírtam kilőni a heliket, mindig elcsúszott a rakettya a helik mellett (vagy azon keresztül?)
-talán két vagy három fegyver kivételével az összes engem érdeklő fegyvert unlockolni tudtam, aminek én roppant örülök :) G36 rulez!
-léptem vagy 3 rangot előre (ez különösebben nem izgatott fel)
-a szerver kereső ugyanúgy egy rakás szar
-tegnap a pingem átlagosnál kissé magasabb volt (lehet, hogy a hangszeres szlgáltató miatt), illetve nagyobb pinget mutatott a szerverfelsorolásnál, mint amit később a játékban figyeltem
-nekem van kép a játékindításkor feljövő EA-s ablakban :)
-nem játszottam sokat (1 órát), de általánoságban -ezektől eltekintve- tulajdonképpen komolyabb negatív tapasztalatom nem volt, a kistérkép nagyításával kicsinyítésével nem foglalkoztam eddig se, most már legalábbb tudom, melyik a karkanon a hotel :)
-nekem bejönnek az új hangok, bár a homokfutóké tényleg egy kicsit meccsboxos, de azért nem rosz
-heliben nem ültem, nem tudom, hogy a TV-guided hogy (nem) müxik
-most más nem jut eszembe
-