• koschwarz
    olvasva az angol szöveget, amit fletline betett, elgondolkoztam, hogy hogyan lehet ez a dice ennyire tehetségtelen dilettáns banda. én ugyan még le se töltöttem az 1.03-ast, de ahogy olvasgatok a problémákról, amik továbbra is fennálnak, illetve amik a peccsel keletkeztek, hát...

tényleg nem értem, hogy ezt egy ilyen -ezek ellenére- sikerjáték készítői hogy engedhetik meg maguknak. elkeserítő, nevetséges, felháborító.

egy biztos, hogy nem veszem meg a special forces-t, amíg helyre nem hozzák ezt a sok szart. sőt, indítani kellene a neten egy aláírásgyűjtést, hogy senki ne vegye meg addig.

most gondoljatok bele: kijött a játék egy rahedli hibával júliusban. elbasznak egy peccset, kell csinálni egy peccset peccselő peccset :). utána hatalmas várakozás kezdődik a hamarosan bejelentett 1.03-as peccsre, úgy várjuk, mint egy messiást. kijön, mindenki még jobban szidja, mint az 1.02-est. mindezek ellenére a júliusban kijött alapjáték mellé már -elméletileg- novemberben egy kiegészítőt akarnak megjelentetni. MI EZ, HA NEM CSAK A KIB@SZOTT PÉNZHARÁCSOLÁS MÁR MEGINT és szarnak a játékosok fejére? mindenesetre nem jó reklám ez a special forces-nak. én biztos hogy bojkotálom.