FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rangozás meg pontozás: Kicsit nevetséges lett ez a szint ugra-bugra! 4-et ugrottam! DE! Ennek szerintem annyie előnye azért van, hogy a sok rank buzi végre nem a pontozásra megy! Nekem ez az egész rangosdi amúgy sem tetszik, tipikus példája a jó ötlet rossz kivitelezésének! Ha legalább lenne valami értelme! A fokozaton kívül semmi nem látszik a másikon! Mi értelme van így a kitüntetéseknek meg medáloknak!? De most komolyan! Nem a szaros pontokért kéne játszani! Mi össze szoktunk állni páran, egyedül szinte fel sem megyek! Semmi értelme! Áááá! Gondolkodjatok már kicsit el...
Ha mondjuk kapnék a jó helizésért valami jelzést, és mondjuk elsőbbséget élveznék annak vezetésében, azt mondom, van értelme gyakorolni, meg gyűjtögetni! De akkor meg a kezdők nem jutnának szóhoz! Monduk ezt is meg lehetne oldani! Bizonyítani kéne máshol, valamilyen feltételeknek megfelelni, ilyasmi! Ki lehetne ezt rendesen találni...