FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #42280 Nos, tegnap tudtam egy kicsit többet játszani az új patch-el, és elég negatív véleményem alakult ki a következők miatt:
Első szerverre bejelentkezem, nincs se rangom, se unlock fegyvereim, elkezdem kapni a basic badge-okat.
Kilépek, visszalépek, nincs rangom, DE MEGVANNAK az unlockjaim, wtf?
Wake island-on játszottunk, kínai oldalon. Tök uncsi volt. De tényleg, béna ellenfél, alig tudott bejönni a szigetre akkor is legyaktuk. Pálya nem tetszik.
Később kubra damon helizuk haverral, mondom hogy gyorsabban foglaljuk a zászlót, kiugrom. Az alig mozgó heliból kiugorva persze elgázolt (TK). Phasza! A TV guided minden második lövés helyett besült. A dzsipek hangja olyan, mint egy játékautóé, az APC lövéshangja jó. A minimap zoom állandóan elállítódik (ez FEATURE, nem BUG!!) azaz: megszületek, átállítom nagy zoomra. Beülök kocsiba, átállítom nagy zoomra, elmegyek a heliig (kubra dam) átállítom nagy zoomra. Meghalok, és MEGINT ÁLLÍTHATOM NAGY ZOOMRA. Hátaphaszom!
Szerverbrowser tökszak lett. Néha működik a szűrés néha nem. Beírod a névszűrőbe, hogy "mas" kattintasz az "update" gombra, hoz minden pályát. Kiegészíted, hogy "mast", nyomsz egy entert, működik, (csak hoz egy csomó wake islad meg egyéb pályát is!) csak minden szerver pingje 200 feletti. Rákattintasz egy szerverre, átírja a pinget 60-ra. Rákattintasz egy másik 200-asra, átírja 300-ra. WTF?WTF?WTF? WTF!!! "+!%"+!%"'+!%
A térképen a pontok nevei jók, de C4 bugtól 3x haltam meg.
GET SOME PRIORITIES!!!! Először a bugok, utána az új feature-k.
Karkandon (Több tanú is van rá) a tank 30 métert ugrott a levegőbe. WTF? WTF??????
Egyik pálya betöltésekor szépen feladta az "optimizing shaders" üzenetet, amit ugye akkor csinálna, ha állítottam volna a videobeállításokon. De nem állítottam, ez két pálya között! Persze 5 percig molyolt rajta, utána minden elkezdett szaggatni. (külföldi fórumon többen is írták, hogy nekik gyorsabb lett)
Indítás után üres/vagy BF2 1.03-at reklámozó ablak. WTF?WTF?
Mindenki, értsd MINDENKI unlockolt fegyverekkel rohangál. Csávóba közvetlen közelről egyeslövéssel belelőttem 5x G3-mal, megfordul lelő (ilyen persze azelőtt is volt, szal ez nem annyira újdonság)
TV rakéta 2x ment át ellenséges helin.
Röviden: nagyon elment a kedvem az egésztől. Nagyon. Csalódott vagyok, és dühös. Kiegészítőt biztosan nem veszem meg, mert (mint programozó) nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy "nem vették észre" azokat a bugokat, amik nekem 3 óra játék alatt előjöttek. Következésképp tudnak róla, csak szarnak rá. Ígértek 140+ bugfixet ebben a patchben. Lehet, hogy a mastuur city tankgyilkos stoptábláját megjavították, de azzal a hibával soha nem találkoztam, ellenben hozzá sem nyúltak azokhoz, amiktől rendszeresen meghalok/szétb*sz az ideg.
Azt hiszem ma este kipróbálom, hogy tudok-e 1.02-vel játszani (ha igen, az vicces lesz a rang/unlock miatt)
Elkezdtem megérteni Hatt-ot, hogy miért nem játszik a játékkal.