FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hat ez inkabb bosszanto.Amikor ketten jatszunk haverommal, o a gunner, ha nem sikerul beulnie loni, akkor szoktam nyomogatnia get out-ot szorgosan.Mostanaban talalkozok par ertelmes emberrel, aki felgoja miert is kerem ezt, ha mar harman vartunk a helire, es ki is szall szo nelkul.
persze ha 4-en allunk, es nem sikerul pl vezetnem, akkor en is szo nelkul kiszallok.
tegnap pont valamelyik az "ikrek" kozul elkezdett kickvotolni a haveromra, mert tul sok pontja volt gunnerkent a magyar egyen.
Ha megszamolom azon a palyan hanyszor zuhntam le azert a helivel, mert "connection problem volt" akkor igazan a kormere neznek a server uzemeltetoinek, illetve a net szolgaltatoinak.egyertelmuen a magyar hivatalos serverek a legmegbizhatatlanabbak.
Viszont tettek fel egy country szurot is, ami szorgosan dobalja ki azokat akik nem magyarok, lehet hogy van osszefugges is, a laggal, mert altalaban pont az volt az utolso uzenet kick bla bla bla country filter, es utana ket masodperc nema csond a jatekban.legalabbis tehermentesitettuk a 0 netforgalommal a halot az biztos :)
Eddig a legnagyobb "bugot" tegnap tapasztaltuk ezt viszont egy kulfoldi serveren, valami gaz lehetett server oldalon, ami nem siman disconnectalt a jatekbol, hanem kidobott az asztalra./bar erdekes osszefugges/ persze ez meg semmi de a haveromat is ugyanugy es ahogy elneztem a server jatekosinak felet is
egybol a desktopra :)
Aztan utana neztem, mi a welcome szovege a szervernek, valami olyasmi volt "3-4 orankent ujra kell connectalni, mert valami bugos, bocs " :)