• Polemius
    Először talán másfél-két kéttel ezelőtt figyeltem fel a gyerekre, amikor a Fushe Pass (emlékeim szerint) mapon a kínai oldalon voltam commander. Ahogyan azt kell, be is feküdtem engineerként a főbázisunkon egy félreeső zugba.
    Erre kapom a tüzérséget a nyakamba. Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan oda nyomatta. A nem elfoglalható bázisunkra, ahol rajtam kívül csak néha bukkant fel egy-egy emberünk, mert nem voltunk beszorítva.

Aztán egyszer-kétszer összefutottam még vele, és kezdett egyre idegesítőbb lenni.
    De tegnap már elegem lett belőle. Berontunk a squaddal az egyik zászlóhoz foglalni. Talán 2 tankkal meg egy mobil légelhárítóval. Odaállok a zászlóhoz a tankommal, látom már hasal ott valaki. Erre felpattan, odébbrohan. Gondoltam elmegy fedezéket/járműt keresni most, hogy már nem kell a zászló tövében hasalnia.
    Aztán egyszercsak beszalad elém, és elkezd közvetlenül a tankom elé aknát telepíteni. Mondom hátrábbgurulok, biztosan a zászló környékét akarja aláaknázni. Erre felrobbanok!
    A baromarcú körbepakolta a tankomat aknákkal!
    Na, ekkor lett tele a pohár, spawn után odamentem és jól fejbelőttem. Mert ezek után mindtha mi sem történt volna, visszaheveredett a zászló mellé. Mégy csak egy sorry-t sem mondott. Persze miért is tette volna ezt, mikor nem véletlenül pakolt körbe aknákkal? (Persze punisholt érte.)