• koschwarz
    újabban énis assaultozok, kezdőként természetesen medic voltam, majd support (unlockoltam a PK-t, elég erős :) ), majd az antitankoztam, mert rohadtul idegesített, hogy soxor valaki egy APC-vel ki tudja irtani a fél bandát, mert mindenki b@szott AT-ként visszajöni (aztán rászoktam), most meg assaulttal nyomom. de mennyivel jobb az AK, mint az M16-os, egyszerűen érezhető különbség van erőben és pontosságban is. hiába, a jó öreg AK...

na mindegy, azt én se szeretem, amikor a csapattársat nem tudom éleszteni. egyébként mennyivel jobb a medic unlockolhatója? 1x-2x kipróbáltam, mikor medicet élesztettem a saját kitjével, de annyira nem voltam elájulva tőle.

ja, az tök jó volt, 2x-3x megcsináltam már tök ismeretlennel, hogy medic volt, lelőtték, felélesztettem a saját kitjével, majd egy közelben lévő másik kittel kicseréltem a medic-kitet, mire a felélesztett fazon odament, kicserélte az én eredeti kitemet a saját eredetijére, én meg visszaszedtem a sajátomat. ez kb. 5-10 mp volt. és így mindenki hepi volt :)