• FlatlineHun
    Anno én még a bf2-es pályafutásom elején találkoztam egy olyan helyzettel, nem tudom emlékeztek-e még, amikor lecsítereztem a JCSR-es srácokat. Akkor az volt a tényállás, hogy az RDHA nem ranked szerverén játszottunk, és minden JCSR-esnek unlockolt fegyvere volt, holott a kijelzés szerint nem volt semmi rangjuk. Rákérdeztem, azt mondták szerverbug, hogy nem mutatja a rangokat. Másnak ugyanott bejött kicsirigó, és neki mutatta a rangját. Erre megint rákérdeztem a JCSR-es srácoknál, ők továbbra is azt állították, hogy szerverbug, amit én a kicsirgós eset miatt kétségbevontam, mire ők... nos mindegy. Utólag persze kiderült, hogy tényleg van ilyen szerverbug. Azóta játszottam velük is, ellenük is... Mindössze JCSR Kornél arcátlan spawnkempelése szúrta a szemem, amikor a Dragon Valley pálya középső, szigetes részén APC-vel bement a kerítés mögé, és onnan írtotta a népet. Tehát nem csak hogy nem állt a zászlóhoz foglalni, hanem direkte egy nehezen megközelíthető helyre ment be egyetlen céllal: hogy legyilkolja az ott születőket. Harmadszori szóbeli tiltakozásomra sem felelt semmit, úgyhogy annyiban hagytam a dolgot. Szerintem egy hozzá hasnonló kaliberű profi játékoshoz méltatlan az ilyen viselkedés. Eredményes, de méltatlan.