FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ahogy jutnak eszembe a dolgok, sorolni fogom :)
pl. (lehet, hogy nincs igazam, és én vagyok béna) de az assault gránátvetője szerintem nem olyan hatásos, mint a kézigránáté. ez lehet, hogy a valóságban is így van, nem tudom, de azt nem hiszem el, hogy a gránátvetővel is gyakorlatilag telibe kelljen találni az ellent, hogy megpusztuljon. azért írtam, hogy lehet hogy én vok béna, mert velem soxor előfordult, hogy jön szembe egypár ellen, odalövök egy gránátot közéjük, és semmi. persze az is lehet, hogy nagyon lesebződnek ilyenkor, de még van idejük lelőni, de szerintem így a gránátvető célja nem valósul meg, amit pont az ilyen helyzetekre kellene bevetni.
akkor miért van az, hogy az az idióta páncélos kisbusz a géppuskával a tetején egy AT lövéstől kinyiffan, ha szemből találom el, de ha hátulról vagy oldalról, akkor 2 kell neki. elöl van a benzintank?
ami meg személyesen érint (kedvenc kasztom a support), hogy a light machine gun közelről szinte használhatatlan, ami szerintem röhejes. kezemben egy qrva nagy csúzli, és csak minden 5. lövés talál a 2 m-re lévő ellenbe. nehogymár le kelljen feküdni ilyenkor is, hogy pontos legyen a fegyver. elhiszem, hogy eléggé visszarúghat a valóságban, és nehéz megtartani, de akkor is...