FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #36952 Egy a valóságban is megtörtént eseményről kérném ki a véleményt.Mert mostmár kiváncsi vagyok hogy hülye vagyok-e valóban.
Szituáció.Spec-Opsos emberként rohanok vissza a a saját zászlónkhoz.Ott a zászló mellé leszállt egy ellenséges csapatszállitó helikopter,vonja be a zászlót.Mivel folyamatossan lőtt eddig is ezért minimum 2 ember ül benne.Környéken csak egy közelben lévő, gyalogos társ van.
Mit tegyünk most?
a)Semmit,meghúzódunk és várjuk hogy a zászló megszerzése után elmenjenek.Majd akkor visszeszerezzük.(probléma:de mi van ha addig odaspawnol egy ellenség és legyilkol?)
b)Előveszük a C4-et,szemből megközelitjük a gépet és rádobunk vagy kettőt a helire.Visszahúzódunk,és amikor megfelelő távolságba érünk,és láthatóan a társ sincs már veszélyben felrobbantjuk.(probléma:lesz-e időnk és módunk visszahúzódni,mi van ha addig kiszállnak és lelőnek mig mi a távkapcsolóval hadonászunk?)
c)Elővesszük a C4-et,szemből megközelitjük a gépet és rádobunk vagy kettőt a helire,amiket azonnal felrobbantunk.Igy feláldozzuk magunkat a zászlóért,és esetleg az arra tébláboló társunkat is,de az biztossan a miénk marad ha sietünk.
d)egyéb alternativ lehetőségek...
Hát én a C-t választottam.Hősi halálomnak egy magmaradt zászló,meg egy azonnali büntetés lett az eredménye a szintén elhalálozott társ részéről,aki láthatóan nem a C pontot választotta volna...